Dieptereiniging luchtbehandelingssystemen

Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich er bevinden. Om een gezond klimaat te bereiken is het belangrijk dat uw luchtbehandelingssysteem in een perfecte hygiÎnische conditie verkeert. Dit doen we met behulp van de meest geavanceerde reinigingsmethoden.

Een goed binnenklimaat is essentieel voor het welzijn van uw gebouwgebruikers. De temperatuur, vochtigheid, maar ook de snelheid en de kwaliteit van de lucht die uit het luchtbehandelingssysteem komt, zijn bepalend voor een goed binnenklimaat. Onderhoud van dit systeem is daarom een vereiste. Hiermee voorkomt u het zogenaamde Sick Building Syndrome, met klachten als hoofdpijn, geïrriteerde ogen, duizeligheid en concentratieverlies. Een gezond binnenklimaat betekent minder ziekteverzuim en hogere productiviteit van uw medewerkers.

Om een schoon systeem te realiseren wordt de complete installatie door ons gereinigd. Deze bestaat uit de luchtbehandelingskast, de luchtkanalen, de roosters en alle overige onderdelen. Waar nodig verzorgen wij ook het reconditioneren van de luchtbehandelingskasten.

Waarom is het reinigen van het luchtbehandelingssysteem zo belangrijk?

• Gezond binnenklimaat
• Verlaagd risico op ziekteverzuim
• Verhoogde productiviteit van medewerkers
• Vermindering brandrisico
• Langere levensduur en lager energieverbruik systeem